Contact us for a meeting +46 8 559 24 950 info@obiq.se

Web solutions and business support systems that take advantage of the Internet.

Danica Pension

Danica Pension är ett av nordens ledande pensionsbolag. När Danica som ett av 5 bolag valdes som leverantör av fondförsäkringar till 800 000 kollektivanställda levererade Obiq på kort tid en webbplats anpassad efter Danske Bank-koncernen.

Hotell, bokningssystem

Vi utvecklar ett nytt innovativt bokningskoncept. Målsättningen är att ta fram en ledande nätbaserad bokningsplattform för små och medelstora hotell. Teknisk plattform Microsoft MVC.

Rivieran

Rivieran förmedlar framgångsrikt semesterboende i södra Europa. Vi har tillsammans med kunden utvecklat en komplett plattform med publik webbbokning och ett kraftfullt adminstrationssystem för backoffice.

Morningstar

På uppdrag av Morningstar har vi byggt ett system för administration av fonder åt en ledande svensk bank.

Svensk FöretagsFörmedling

Vi har skapat ett helt nytt intranät och en webbplats åt SFF. Tillsammans med SFF har vi skapat ett helt nytt system som är centralt i deras arbetsprocess.

Vitamin Well

Tillsamman med Lowe Brindfors har vi tagit fram en webbplats som visar Vitamin Wells produkter och följer företagets nya kampanj.

WHATSUP

iPhone app för Whatsup, mobil nöjesguide. Vi har byggt kraftfullt stöd för att söka och presentera valda nöjeattraktioner.

Hotell Express

Hotell Express erbjuder billigare hotellrum för medlemmar. Helt ny webbplats med hotellsök, presentation och information.

RAW comedy

Med föreställningar på Tyrol, turné och program på Kanal 5 är RAW comedy roligast i Sverige. Obiq står bakom RAWs webbplats. Sveriges bästa humorsite!

AIK Fotboll

Utsedd av Internet World till bästa föreningssajt, 2009. Aktuell och historisk info om allt som rör AIK Fotbolls alla olika sektioner.