Lucca

Webbshop Lucca.se

Lucca.se säljer kända varumärken till barn och ungdomar 0-16 år. Lucca hade starkt behov av att ersätta sin webbshop. Webbshopen skulle vara snygg och lättförståelig med en kassasystemsintegration så att administrationen av lager sköts automatiskt då varor köps i webbshop eller butik. Det var viktigt att få ett bra flöde för att registrera varor i shoppen/lagret och publicera dem i webshoppen till att en kund köper en faktisk vara i butik eller webshop.

Vad gjorde vi?

Obiq samlade ihop erfarenheter från tidigare shoppar samt gjorde en genomlysning av ledande shoppar och implementerade därefter en ny webbshop med Klarna som betallösning och med Specter som kassasystem. Shoppen är sömlöst integrerad med Specters köpprocess, produktdefinition och betalning samt hantering av kunddatabas.

Lucca Lucca
Lucca Lucca
Lucca Lucca
Lucca
Norron Norron är ett nytt svenskt fondbolag som förvaltar fem fonder. Lucca Säljer kända varumärken till barn och ungdomar 0-16 år. Danica Pension Danica Pension är ett av nordens ledande pensionsbolag. Whatsup iPhone app för Whatsup, mobil nöjesguide. Nitesoft Vi utvecklar ett nytt innovativt bokningskoncept. EMG Educations Media Group, ledande online marknadsportal för utbildningar I norra Europa.

Karlbergsvägen 22
Box 2053
102 45 Stockholm
Sweden
+46 8 559 24 950
info@obiq.se

Thank you
for your message.