Norron

Norron webb och mobilversion

Norron förvaltar fem fonder framgångsrikt sedan starten 2010. Webbplatsen behövde en genomgång och ny stil. Samtidigt har kravet på mobil närvaro blivit allt påtagligare.

Vad gjorde vi?

Sidan fick ny design och mobilanpassades med hjälp av responsiv design, så att gräsnsnittet anpassar sig själv efter vilken skärm som används. På det sättet kan alla olika typer av mobiler och plattor stödjas men det är bara en kodbas som förvaltas. Den nya sidan genererade en stor trafikökning och många uppskattande kommentarer. Obiq hade sedan tidigare byggt Norrons hemsida där fondinformation och kurser uppdateras direkt från morningsstar.

Norron Norron Norron
Norron Norron Norron
Norron Norron
Norron Norron
Norron Norron är ett nytt svenskt fondbolag som förvaltar fem fonder. Lucca Säljer kända varumärken till barn och ungdomar 0-16 år. Danica Pension Danica Pension är ett av nordens ledande pensionsbolag. Whatsup iPhone app för Whatsup, mobil nöjesguide. Nitesoft Vi utvecklar ett nytt innovativt bokningskoncept. EMG Educations Media Group, ledande online marknadsportal för utbildningar I norra Europa.

Karlbergsvägen 22
Box 2053
102 45 Stockholm
Sweden
+46 8 559 24 950
info@obiq.se

Thank you
for your message.